Contact met Advocatenkantoor Brouwer

Meer weten? Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking en gratis advies; of kom naar het spreekuur van mr. Brouwer, advocaat.

Of bel direct

Uitgebreide contactgegevens

Advocatenkantoor Brouwer
Stationsweg 35
6711 PJ Ede (Gelderland)
Tel: 0318 – 65 17 17
Fax: 0318 – 65 40 20
E: info@advocatenkantoorbrouwer.nl

Gratis spreekuur van Mr. D. Brouwer

Voor al uw juridische vragen over arbeidsrecht en sociale zekerheid, bouwrecht en vastgoed, en contractenrecht: gratis spreekuur iedere dinsdag van 17.00 tot 18.30 uur.

Bij advocatenkantoor Brouwer menen we dat het recht voor eenieder goed bereikbaar moet zijn. Dat wil zeggen het recht moet toegankelijk zijn voor, onder andere:

  • Arme of rijke personen
  • Ondernemers
  • Mensen in loondienst
  • Uitkeringsgerechtigden
  • Bewindvoerderskantoren

Gratis advies

U kunt bij mij terecht op het gratis spreekuur of u mag een eerste vrijblijvende afspraak buiten het spreekuur maken voor een eerste advies. Gratis. Het spreekuur wordt gehouden op elke dinsdag van 18.00 uur tot 20.00 uur. Wel graag op afspraak. U kunt mij hiervoor telefonisch benaderen op nummer 0318 – 65 17 17. U mag ook een e-mail sturen naar het adres info@advocatenkantoorbrouwer.nl

Advocatenkantoor Brouwer verleent juridische diensten aan:

  • Bedrijven
  • Overheden
  • Instellingen
  • Particulieren

Zowel in de regio Ede, Wageningen, Barneveld, Veenendaal als daarbuiten.

Gebalanceerde overweging

Advies inwinnen voordat u veel geld uitgeeft om uw recht te halen. Het is de bedoeling dat u na het advies een betere afweging kunt maken over hoe om te gaan met uw gerezen juridisch probleem. Uiteraard hoort daar ook een kosten-baten analyse bij. Voor u is van essentieel belang wat een advocaat kost en wat het u oplevert. Uw vragen omtrent de kosten van een advocaat en of u wel dan niet voor een zogenaamde pro deo advocaat (door de overheid gefinancierde rechtsbijstand) in aanmerking komt, zullen dan ook zeker aan de orde komen.

Bent u benieuwd wat advocatenkantoor Brouwer voor u kan betekenen?

Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking. Of kom naar het gratis inloopspreekuur voor al uw juridische vragen over arbeidsrecht en sociale zekerheid.  Iedere dinsdag van 17.00 tot 18.30 uur. Graag wel op afspraak.

advocatenkantoor-brouwer-2020-768x394

Over mr. Dick Brouwer

Toegankelijke, daadkrachtige en spoedige bijstand. Daar sta ik voor. Ik vind dat het recht voor iedereen toegankelijk moet zijn. U kunt bij mijn kantoor terecht met al uw vragen over arbeidsrecht, sociale zekerheid en contractrecht. Ik help u graag verder.