CONTACT

Meer weten? Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking en gratis advies; of kom naar het spreekuur van mr. Brouwer, advocaat.

Advocatenkantoor Brouwer

Stationsweg 35

6711 PJ Ede (Gelderland)

Tel: 0318 – 65 17 17

Fax: 0318 – 65 40 20

E: info@advocatenkantoorbrouwer.nlGRATIS SPREEKUUR VAN MR. D. BROUWER

Voor al uw juridische vragen over arbeidsrecht en sociale zekerheid, bouwrecht en vastgoed, en contractenrecht: gratis spreekuur iedere dinsdag van 17.00 tot 18.30 uur.

Bij advocatenkantoor Brouwer menen we dat het recht voor eenieder goed bereikbaar moet zijn. Dat wil zeggen het recht moet toegankelijk zijn voor, onder andere:

• Arme of rijke personen

• Ondernemers

• Mensen in loondienst

• Uitkeringsgerechtigden

• Bewindvoerderskantoren

GRATIS ADVIES

U kunt bij mij terecht op het gratis spreekuur of u mag een eerste vrijblijvende afspraak buiten het spreekuur maken voor een eerste advies. Gratis. Het spreekuur wordt gehouden op elke dinsdag van 18.00 uur tot 20.00 uur. Wel graag op afspraak. U kunt mij hiervoor telefonisch benaderen op nummer 0318 – 65 17 17. U mag ook een e-mail sturen naar het adres info@advocatenkantoorbrouwer.nl

Advocatenkantoor Brouwer verleent juridische diensten aan:

• Bedrijven

• Overheden

• Instellingen

• Particulieren

Zowel in de regio Ede, Wageningen, Barneveld, Veenendaal als daarbuiten.

GEBALANCEERDE OVERWEGING

Advies inwinnen voordat u veel geld uitgeeft om uw recht te halen. Het is de bedoeling dat u na het advies een betere afweging kunt maken over hoe om te gaan met uw gerezen juridisch probleem. Uiteraard hoort daar ook een kosten-baten analyse bij. Voor u is van essentieel belang wat een advocaat kost en wat het u oplevert. Uw vragen omtrent de kosten van een advocaat en of u wel dan niet voor een zogenaamde pro deo advocaat (door de overheid gefinancierde rechtsbijstand) in aanmerking komt, zullen dan ook zeker aan de orde komen.

ADVIES VOORAF

In een ideale situatie geven wij u natuurlijk graag deskundig advies vóórdat u een contract afsluit. Zodat u ervan verzekerd bent dat uw belangen optimaal gediend worden. Daarmee voorkomt u dat u voor onaangename verrassingen komt te staan.

Ook wanneer u zelf een contract wilt laten opstellen, kunt u gebruik maken van onze expertise op het gebied van contractenrecht.

Gratis rechtsbijstand

Maak nu vrijblijvend uw afspraak

Meer informatie