Arbeidsrecht

In de relatie tussen werkgever en werknemer kunnen allerlei situaties ontstaan die vragen oproepen of voor complicaties zorgen. Met het juiste advies kunt u een arbeidsconflict doelgericht oplossen of zelfs voorkomen.

Of bel direct

Juridische hulp nodig op gebied van arbeidsrecht?

Arbeidsrecht heeft betrekking op de verhouding tussen de werkgever en werknemer. Het is van belang op de hoogte te zijn van de wetten en regels en eventuele veranderingen omtrent dit recht, maar als werkgever of werknemer is dit praktisch onmogelijk. Dit hoeft gelukkig ook niet.

Advocatenkantoor Brouwer heeft jarenlange ervaring als arbeidsrechtadvocaat en biedt een uitgebreid scala aan diensten als het gaat om juridische hulp.

Bijstand voor werknemers en werkgevers in heel Nederland

Brouwer biedt juridische bijstand bij arbeidsconflicten, of om deze juist te voorkomen, in het hele land. Denk aan:

  • Ontslagzaken
  • Arbeidsvoorwaarden
  • Arbeidscontracten

De termijnen binnen het arbeidsrecht om actie te kunnen ondernemen zijn vaak kort, zowel voor werkgever als voor werknemer. Neem bij arbeidsrechtelijke problemen daarom altijd zo snel mogelijk contact met mij op om advies in te winnen.

Ik geef u namelijk in zo’n geval gratis, persoonlijk advies, waarbij uw situatie centraal staat. U weet dan waar u staat en of verdere actie geboden is.

Dienstverband beëindigen en ontslagrecht

Is uw dienstverband beëindigd? Ook dan kunt u bij mij terecht. Zowel de werknemer als werkgever heeft er belang bij dat een dienstverband correct wordt afgewikkeld. 

Er komt veel kijken bij het ontslagrecht en dit zijn vaak lastige situaties. Wat gebeurt er als zo’n dienstverband niet goed beëindigd wordt door bijvoorbeeld een verstoorde arbeidsrelatie? Het doel is altijd om, ondanks de situatie, zo goed mogelijk uit elkaar te gaan.

Ik help u bij zaken als transitievergoeding (zoals bij arbeidsongeschiktheid of tijdelijk contract), ontslagvergoeding, ontslag door de werkgever tijdens ziekte of bij ontslag op staande voet.

Arbeidsrechtadvocaat in Ede

Advocatenkantoor Brouwer adviseert zowel werknemers als werkgevers in het hele land. Zo profiteert iedereen van mijn inzicht en de belangen van beide partijen. Toegankelijk aan werkgeverszijde voor grote ondernemingen én het midden- en kleinbedrijf (mkb).

Bevindt u zich in een lastige (conflict)situatie met uw werkgever of werknemer? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies.

BENT U BENIEUWD WAT ADVOCATENKANTOOR BROUWER VOOR U KAN BETEKENEN?

Bel of mail gerust voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking. Of kom naar het gratis inloopspreekuur voor al uw juridische vragen over arbeidsrecht en sociale zekerheid. Iedere dinsdag van 17.00 tot 18.30 uur. Graag wel op afspraak.

advocatenkantoor-brouwer-2020-768x394

Over mr. Dick Brouwer

Toegankelijke, daadkrachtige en spoedige bijstand. Daar sta ik voor. Ik vind dat het recht voor iedereen toegankelijk moet zijn. U kunt bij mijn kantoor terecht met al uw vragen over arbeidsrecht, sociale zekerheid en contractrecht. Ik help u graag verder.